Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

Pazar, Ocak 17, 2010

kucuk misafirimiz Onur

Haftasonu birkac saatimizi Onur ile beaber gecirdik, arasira arkadas arasinda boyle paslasmalar guzel oluyormus :) Hem benim kizimda evde ve disarda misafir agirlamayi ogreniyor.Bir havalar geldi kendisine gormeyin guya Onura kitaplarini gosteriyormus :) bizde sasirdik .Birkac yere gittik hemen aksam oldu.Cok eglenceli birgundu ,Onur'a ve ailesine tesekkur ediyoruz :)




5 yorum:

  1. sizden ayrildiktan sonra arabaya binerken, Onur`a haydi git sen sevvalle kal dedik. guldu ve sizin arabaya dogru gidiyordu. yok oglum gitti onlar dedik, zorla arabaya oturttuk:)cok aglamayacagini biliyordum da gelmek istemeyecek kadar halinden memnun kalacagini da tahmin etmemistim dogrusu. Sana, esine ve Sevval hanima asil biz tsk ederiz.

    YanıtlaSil
  2. bu deneme basarili gectigine gore ozel gunlerimizde yildonumlerimde yada kirkyilda bir esimizle basbasa ozel bir yemek istedigizde de yapabiliriz , kulaga cok hos geliyor bence ne dersin ?

    YanıtlaSil
  3. Cok iyi bi fikir bence de:)

    YanıtlaSil
  4. deniz burdan da tebrik etmek isterim sizi,cok sevindik gercekten masallah ,bu arada Abdullah Gul ile olan resmin super firstlady gibi cikmissin :)

    tugba

    YanıtlaSil